Hej!

Hej alla människor! Eller ja, det kanske inte är någon längre som läser min blogg. Jag har ju inte uppdaterat på flera månader..  men förhoppningsvis så kanske det är nån som tittar förbi i hopp om att jag skrivit något tecken på att jag lever...
Och lever det gör jag! Jag mår faktiskt helt okej. Det har hänt mycket under sommaren som har varit positivt.
Jag har för det första inte anorexia längre. Visst mina tankar finns kvar och under dom senaste veckorna har det varit lite extra jobbigt, men jag är fortfarande på spåret och tänker inte balla ur för några elaka tankar!
För det andra så har jag börja äta godis en gång i veckan. Jag kan själv inte fatta det! Men en dag för inte så länge sen så såg jag en godisbit på bänken och då tänkte jag: " Vafan, jag måste väll bli som alla andra nån gång och unna mig något!". Och sen dess har jag ätit godis varje lördag tillsammans med någon kompis. Som sagt, det går framåt :)

Det finns en sak som jag får sjukt dåligt samvete över. Det är alla ni bloggläsare som under min period när jag hade anorexia har försökt peppa mig till 1000%. Jag är hemskt ledsen att jag inte har läst era bloggar. Det har inte fallit mig in och jag känner mig som en riktig svikare. Men jag ska försöka skärpa till mig nu till hösten. Jag kanske skriver ett inlägg här på bloggen då och då och sen ska jag fan i mig se till att läsa era också!
Hur svårt kan det vara liksom?!

ha det bra så länge<3

RSS 2.0