:(

Jag orkar ingenting idag, fattar inte hur jag står ut annars.
Har gått upp i vikt igen. 4 hg. Behandlaren säger att det inte är betydelsefullt eftersom man pendlar i vikt. Hon ljuger säkert för jag har aldrig gått ner igen efter enligt hennes "pendel vikt".
Jag mår dåligt, snart har jag ett BMI på 20 och jag tränar inte ens. Hur ska jag kunna visa upp min fula kropp i sommar.
Det är OK att gör det när jag har kläderna på, men utan... fyfan säger jag bara!
Behandlaren säger att jag möjligtvis måste gå upp till 55 kg eftersom jag inte fått tillbaka min mens. No way! Så fet vill jag inte bli, det märks ju att jag har blivit fet. Mina kompisar i skolan verkar inte lika intresserade av mig längre även fast jag gör mitt bästa. Ger dom komplimanger, frågar hur dom mår...
Jag känner mig underlägsen igen. Jag vill känna som i fredags, få den uppmärksamheten som gjorde mig äkta glad.
Ska de krävas att göra en hel dans för att vända blickarna hos ens vänner? :/


Förresten, jag ska börja träna på friskis&svettis.

Stay´n Alive

Idag har jag varit glad ända sen vid lunch!
Hela den här veckan har varit stressig och jag har mått i princip lika dåligt som förra veckan då jag skrev om alla mina tyngder.
Innan lunch vad jag rätt nervös och lite orolig. Det är nämligen så att jag har gjort en koregrafi (dans) till en låt som vi ska dansa till på konserten. Egentligen fick jag ju inte vara med på dansen för min danslärare, eftersom jag åkte till Sälen och missade en lektion. Men jag hade tur för en annan tjej hoppade av på låten Stay´n Alive och jag fick ta hennes plats. Och det var så att jag hade lovat tillsammans med en annan kompisar att göra koregrafin till den låten.
 Men den kompisen jag skulle ha gjort den med var inte angagerad och verkade inte så intresserad över att göra den med mig -.-, hon var också sjuk.
Fast det var det bästa som kunde ha hänt.
Jag visade upp dansen jag gjort själv för hela min dans grupp och ingen hade sett den förut.
Jag visste inte vad folk skulle tycka och tänka om dansen. Sen hade jag väl inte så mycket val heller att inte visa upp den men ändå. 
Jag dansade och det var det bästa som hänt mig under flera veckor. För alla berömde mig och visade sin uppskattning över koregrafin. Jag blev så jävla glad och jag fick en stor kram av min danslärare. Så jag kände mig nöjd när jag lämnade danssalen! Har inte varit så glad på länge över alla posivia kommentarer jag fick. Ä N T L I G E N kände jag mig uppskattad. Det nog över ett år sedan jag kände mig riktigt uppskattad som idag. Shit vad bra det kändes i mig efter det!

Som sagt så har veckan annars varit pain in the ass. För det mesta.
4 prov varav 3 nationella. Får hoppas att det gick bra på dom. Min nervositet över proven börjar minska rätt kraftigt, det har till och med varit kul. Speciellt på engelska muntliga.

Och natten till tisdag kommer mamma hem från Thailand och det ska bli skönt o ha henne hemma igen. Har haft min moster hemma hos oss och ibland min morbror, det har inte varit kul för jag irriterar mig lite på min moster. Hon pratar med oss som om vi vore små XD Jag vet inte om hon är så barnslig men det är irriterande :P

Nej nu ska jag sätta mig till ro framför TV:n och kolla på lets´dance.

Tyngder

En deprimerande vecka säger jag bara. Mamma är i Thailand och det är mycket som tynger ner mig. Jag vet inte om det beror mycket på mamma, men jag tror inte det. Jag känner mig bara så himla ensam. Den här veckan har jag inte sagt många ord till mina kompisar, har liksom varit i min egen värld på något sätt. Nu låter det som om jag är jättedepp men det är jag inte, men det är inte OK.
Jag vet inte om allt är mitt fel med att inte prata med mina kompisar så mycket. Men det känns som om alla har någon kompis och inte jag. Jag är bara någon som man tar när den andres kompis är borta för stunden. Och när jag säger borta för stunden menar jag att den personen kanske är på en annan lektion eller så, för vi bråkar aldrig jag och mina kompisar.
Visst gäller detta bara i skolan, har ju en väldigt bra kompis utanför skolan. Men ändå, jag orkar inte heller ta massa insiativ till att prata just nu för det är andra saker som tynger ner mig.
För att elaka mattankar har börjat dyka upp igen. Och inte bara det, jag är väldigt orolig inom mig.
Varje dag känns det som om jag tar för mycket mat på tallriken. Min känsla för uppläggning av mat är helt borta sen mamma började lägga upp mat på min tallrik. Jag kan inte koppla min hunger med mängden mat på tallriken.
Visst kör jag alltid tallriksmodellen och försöker tänka reglerna för en normalportion i huvudet, men det blir bara svårare och svårare att se vad som är en lagom mängd. Speciellt grytor är skitsvårt. Jag vet att det ska vara 1,5 dl gryta, men det ser ut och känns som om det blir så mycket mer!
Och i tisdag åt vi pasta, jag tog för mycket enligt min moster. Hon tänkte sig inte för och hojtade ut: "Det där var VÄLDIGT mycket"
Jag vet att hon inte menade något illa, jag är tacksam för hon sa det för det var lite mycket, tog också bort typ en tredjedel av det men ändå. Självklart sårar det mig, men det mesta är oro över att jag äter för mycket. Om jag jämför andras portioner med min så ser min alltid mycket större ut. Det känns som om jag käkar skitmycket :(
Jag vet inte vad jag ska göra, det är bara så himla svårt. För det finns en tankespärr inom mig, OM jag skulle ta lite mindre så kommer det bli jättemycket mindre. Den tanken stämmer ju såklart inte, en köttbulle mindre är ju alltid en köttbulle mindre. Men jag får panik över att det kanske blir för lite ändå fast det inte blir det.
Tänk om det skulle bli för lite, det får inte hända. Det känns som om jorden går under av någon konstig anledning :S
 Jag måste vara helt störd, ärligt talat, jag kan ju självklart inte styra impulstankar, men varför ska det vara så jävla svårt?! :(
Nej , jag skulle verkligen behöva träna upp mitt ögonmått. Men hur?!?!

Jag har en annan sak som tynger ner mig mycket också. Men den tänker jag inte berätta nu för det orkar jag inte.
Därimot så var min helg den bästa helg jag haft på länge! Jag har haft så jävla kul i Sälen. Jag skrattade säkert över en timme på bilresan hem och så mycket har jag nog inte skrattat någon gång i hela mitt liv. Mycket berodde nog på att man åkt slalom hela helgen så att man blev helt trött och slut.
Det var också fint väder, klarblå himmel och solsken! Dessutom var det knappt något folk i backen :D:D
Jag som lärde mig åka slalom vecka 8 har redan åkt svarta backar 3 ggr. Hehe jag är lite stolt över mig själv över det. Fast jag råkade stuka tummen sista gången jag åkte i en svart backe -.-

Nu ska jag gå, ska läsa bloggar imorgon när det äntligen är fredag och helg!

Fettto vikt.

Jag hinner inte skriva mycket. Bara två saker. Ska sova sen för jag har nationella prov imorgon i engelska. JAG ÄR NERVÖS!

Det gick inge vidare på äs. Nya siffror och det plågar mig för jag har gått upp 1 kg igen. Blir så less, för jag är ju redan normalviktig, varför går jag upp som värsta fettot för? Om jag går upp ett till kilo väger jag ÖVER det jag gjorde innan jag började går ner i vikt sommarn 2007!!  :( :( :( :(

Men jag försöker inte tänka så mycket på det nu.
Jag har nämligen fått erbjudandet att åka till Sälen med en kompis nu över helgen. Så ska dit och det ska bli kuL! Är lite nervös med maten men det kommer nog att gå bra.

När jag hör din röst

Jag känner mig en aning tom. Inte på det viset att någon har gjort något eller maten. Jag har nyligen läst ut andra Twilight boken "När jag hör din röst".
Böckerna är så jävla bra (bästa jag läst), och nu känns det så tomt när man läst ut dom. Eller okej, jag har två böcker till i den bokserien men jag hade inte tänkt läsa den riktigt än för jag har två andra böcker i skolan o läsa.
Faktiskt måste jag säga att dom böckerna gör mig på bättre humör, jag kan koppla av och njuta av böckerna istället.

Imorgon blir det ätstörningsenheten igen. Gick förresten aldrig förra veckan, blev sjuk och är fortfarande lite krasslig.
Men imorgon, ja då ska jag dit. Nu vare två veckor sedan jag vägde mig där. Hoppas det inte visar för mycket :(

Och på lördag åker min mamma till Thailand. Hon fick det i födelsedagspresent för att hon fyller 50. Men det är bara min lådsaspappa och hon som åker. Hehe jag har tjatat lite på att hon ska köpa väskor och addidaströjor där borta :)

Nej jag har inget mer o skriva. Tom är jag idag, men inte deprimerande tom. Bara desperat efter dom där jäklans braiga böckerna. JAG REKOMENDERAR!

Förbjudet bröd

Jag hade det riktigt bra i Sälen. Bättre än vad jag hade trott och jag hade inte behövt oroa mig särskillt mycket med maten.
Vi fick nämligen buffe till lunch och då fanns det ju lite o välja på. Eller ja, för min del fanns det bara en sak o välja på bland alternativen och det var pasta med köttfärssås. Jag hurrar inte, men det var iallafall bättre än pizza,tacos eller någon äcklig gulashsoppa som såg blaskig ut. Man kan nog säga att jag levde på frukt, köttfärs och pasta de två dagarna jag var där. Jag lyckades inte käka för mycket eller för lite, så maten har gått BRA.
Och sen som jag har börjat märka går det mycket bättre med tankarna när man är borta med kompisar, så jag trotsade mina tankar och åt ett bröd som var förbjudet. Ett bröd som restaurangen verkade ha bakat, som jag inte visste vad de innehöll, varken kalorier eller ingredienser. Det ända jag vet var att det smakade fullkorn eller råg.
Och om jag ska vara riktigt ärlig så var det de godaste bröd jag ätit under dom här åren jag har förbjudit mig själv det. Det kändes mycket mer tillåtet eftersom jag också hade rört på mig så mycket i backen, slalom ger mycket förbränning. Man känner verkligen hur det ekar i magen om man inte käkar då. Så jag och mina tankar blev kvitt. Jag fick bröd jag ville ha och mina tankar fick förbränningen ^^
Allting handlade ju inte bara om mat utan det var så jäkla häftigt i Sälen. Har aldrig varit där förut eftersom jag precis har lärt mig slalom, men vilken upplevelse. Jag vågade inte på att åka i någon svarbacke, men jag körde i en röd off-pist. Annars åkte jag bara i de röda och färgerna neråt. Jag hade kul och jag umgicks med folk jag aldrig annars skulle umgås med, som till exempel i pararellklasserna :O


Nu har det gått några dagar med att inte dricka någon n-dryck alls. Jag känner att min kropp reagerar på det.
Idag till exempel, mina händer är svinkalla och blåa och jag fryser lite grann. Kände mig till och med lite yr. Är fortfarande lite småarg på behandlarna, dom la ju inte till något på mitt matschema. OKej, visst har det inte gjort något för jag har kommit upp i samma kaloriantal som förut (med lite ansträngningar) men jag är fortfarande hungrig om jag till exempel äter 2000 kalorier en dag.  Min kropp borde vara nöjd, jag kan ju inte käka HUR mycket som helst, jag går ju fortfarande upp i vikt -.-

Imorgon är det ätstörningsenheten igen. Jag hoppas verkligen att jag inte har gått upp i vikt. Det är bara att hålla tummarna .

RSS 2.0