En ledig dag..

.. som vanligt är fylld med känslor och oro tankar. Och idag var jag ledig dessutom. Jag skulle egentligen vara själv hemma men mamma kom till lunch och åt med mig så jag inte kunde fuska. Sen skutsa hon upp mig på stan så jag kunde gå där och glo lite, jag sa att jag bara skulle gå i någon timme på stan men det blev många fler timmar. Benen värkte. Sen skulle jag få gå hem (väldigt ovanligt) från busshållsplatsen och det är cirka 1,7 km hem.
Har dessutom lär mig lite yoga övningar av mamma för att jag ska bli lugnare. Så det har blivit rätt mycket motion idag, väldigt mycket mer än vanligt. Har också rört mig extra och sprungit extra fort upp för trapporna.
Jag hoppas det stoppar ännu mer av viktuppgången!
Jag har kännt mig på lite bättre humör den här veckan, ingen ångest över att mina lår har vuxit. Jag tror det är därför att jag inte hade gått upp i vikt från förra veckan. Det gjorde mig lugn.

På stan hittade jag en tunika från BIK BOK. Den var rätt så billig i jämförelse vad de brukar kosta där.
Sen köpte jag en kofta som var svart från ginatricot. Hittade inget mer, eller jag orkade inte köpa något mer och absolut inget onödigt. Fast jag har nog närmare 4000 kr på mitt kort så jag kan slösa rätt mycket om jag vill. Men varför ska man göra det?

Imorgon ska jag till pappa och bo över helgen. Jag vill inte dit!!
 Men jag är tvungen (som vanligt)
Jag hoppas han är på hugget när det gäller mitt matintag för jag känner att jag kan fuska mer än annars.
Nu har jag verkligen ingen motivation längre till att bli frisk. För att kunna bli det måste man gå upp i vikt och det vill jag inte. Jag orkar inte med några fler ångest attacker än dom jag redan har. Men det förväntar mig inte om jag skulle må sämst i helgen pgr av pappa eller nått.

Imorgon ska jag åka och presentera mig på min praoplats.
Jag hoppas jag kommer trivas där. Jag ska praoa där i två veckor och jag börjar på måndag.

nu kom en våg in av må dåligt känslor in igen. bäst jag avslutar här.

Kommentarer
Postat av: Mats

Hallå där! Det här är ju inte riktigt vad vi vill höra! Du ska ju gå upp...
Hoppas det går bra på din praoplats!
Kram

2008-01-30 @ 21:32:28
URL: http://matspalats.blogg.se
Postat av: josefin

jag blir jätteledsen att höra att du tappat kämparglöden, du kommer bara få kämpa dig upp ännu en gång om du faller ner, eller så dör du. död eller levande vad väljer du?

2008-01-30 @ 22:16:54
Postat av: en mamma

Jag hoppas att du kan hitta tillbaka till din kämparglöd nu och det är bara dig själv du lurar om du fuskar med maten, varför skjuta upp det..våga prova även om det är jobbigt..sätt upp något mål att jobba för det kan vara en morot. Och din ångest den blir inte mindre för att du fuskar och blir magrare.
Kanske behöver du mer stöd än vad du har runt måltiderna. Din situation med din pappa har du pratat med någon om det?
Kämparkramar till dig

2008-01-31 @ 09:43:19
Postat av: Cornelia

Till Mats: Nej jag vet, vill heller inte höra det från mig men det är så jag tyvär känner :(

Till Josefin: på din fråga så svarar jag varken levande eller död. men det går nog mer och död hållet än åt leva -hållet :/

Till en mamma:
jag vet att jag borde satsa för fullt för då slipper jag lida så länge. men jag har ingen ork att må sämre än vad jag redan gör och jag har absolut ingen motivation så det får väll bli en senare fråga..
Pappa är medveten om att jag inte trivs hos han :/

kramar till er allihopa!

2008-01-31 @ 18:42:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0