FETTO.

Har inget mer att säga än att jag var på ätstörningsenheten i onsdags. Då fick jag se att siffrona på vågen är det som resulterar på min kropp. FET.

:(

Kommentarer
Postat av: Louise

Nej, nej, nej. Du är inte fet. Du har anorexi och då är det förståeligt att du tycker det, men det betyder inte att du ÄR det. Du är jättefin Cornelia!



Det kan ju vara så som du säger om svimmandet. Fast jag skulle inte tro att en helt frisk människa svimmade bara sådär. Men det är klart, har man inte ätit så mycket kan det nog hända för vem som helst!



Jag ska dit nästa vecka nån gång så vi får väl se hur det blir då. Men tack i alla fall. det har faktiskt gått bra med att inte hetsa nu. Har liksom kommit in i rutinerna nu och äter frukost, lunch, middag och mellanmål så då blir det inte lika svårt. Dessutom är jag peppad till max, så det känns bra :)



Jag tycker att du kämpar på jättebra. Fortsätt med det <3



2009-01-08 @ 21:42:24
URL: http://ettfrisktliv.blogg.se/
Postat av: Amandah

Åh, jag önskar att jag kunde förklara för dig... Du är ju knappast fetare nu än vad du var när du gick dit, trots att jag vet att det känns så. Ett enda hekto för mycket och det känns som om man har växt tre meter i omkrets. Det är dock ingen annan än du själv som ser någon skillnad, det garanterar jag. Den skillnaden du ser, hade du antagligen inte sett om vågen istället hade visat på några hekto nedåt, eller hur?



Fortsätt kämpa, ge inte upp nu, när du äntligen har börjat få lite motivation !<33

2009-01-08 @ 22:55:33
URL: http://detminstajag.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Vännen du får inte ge upp nu!

Du är absolut inte fet. Även om det stod för dig "förbjudna" siffror på vågen. Så betyder det inte att du är fet. Det är du inte.



Men det ska väl kanske inte komma från mig, som har samma problem med våghelvetet. Men försök att tänka på hur mycket bättre du har mått nu innan du fick reda på det.

Kram<3

2009-01-09 @ 09:41:43
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/
Postat av: stars in heaven

Oh jag förstår din frustration. Men försök att inte ge vika för tankarna<3



Näe just nu känns det som att jag står på ett och samma ställe faktiskt. Kram

2009-01-09 @ 23:34:16
URL: http://tisasdagbok.blogg.se/
Postat av: Louise

Tack. Det känns verkligen skönt att äta bra igen. Jag mår bättre i själen bara av att inte äta så obalanserat :)



Det måste vara svårt. Pratar du med någon om att du känner dig tjock? För det kan säkert vara skönt att tala ut om det och höra någon som inte tycker att du är tjock. Om det är det som tynger dig mest så borde det väl vara det ni pratar om på ätstörningsenehten!



Ha en skön helg

Kram <3

2009-01-10 @ 14:54:40
URL: http://ettfrisktliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0